Showroom

E-Klasse Cabrio

DESIGN
De nieuwe E-Klasse Cabrio – een fascinerende aanblik.
Open of gesloten – de nieuwe E-Klasse Cabrio trekt alle blikken naar zich toe. Geen wonder, want hij verlegt grenzen in dit segment. Ook het interieur verlegt grenzen: met een nieuw lijnenspel en een ruimtegevoel die u slechts bij weinig cabrio's vindt.

EXTERIEUR
Deze cabrio is uniek. Zijn elegant cabriosilhouet en het exclusieve karakter van het exterieur met klassieke stoffen kap creëren een luxueuze en sportieve indruk. De nieuw geïnspireerde voorzijde, de krachtige schouderlijn en de gespierde achterzijde zetten normen in het innovatieve design van de Cabrio.

De expressieve voorzijde van de nieuwe E-Klasse Cabrio met grote luchtinlaten en rails in de bumpers interpreteert het karakteristieke "gezicht met vier ogen" volledig nieuw. Voor meer integrale dynamiek en een sportief statement zorgt bovendien het radiatorrooster met 1 lamel met geruit patroon en centrale ster.

De volledig elektrisch bediende stoffen kap en de optisch verbrede achterzijde met nieuwe tweekleurige achterlichten in led-staafjestechniek creëren onmiskenbaar de klassieke Cabrio-proporties. De dakeenheid kan bij een rijsnelheid van tot 40 km/u binnen ongeveer 20 seconden geopend of gesloten worden. Wanneer u in de buurt van de wagen bent, kunt u de kap ook bedienen via de radioafstandsbediening die in de sleutel geïntegreerd is.

INTERIEUR
Het exterieurdesign wordt consequent doorgetrokken naar het interieur. De cockpit met ventilatieroosters in Silver Shadow, het nieuwe 3-buizen-combi-instrument en het instrumentenbord met geïntegreerd kleurendisplay stralen sportiviteit uit. De nieuwe E-Klasse Cabrio is het voorbeeld bij uitstek van innovatieve techniek die elke rit tot een belevenis maakt. Vele nuttige systemen verrijken het interieur, dat bekoort met een lijnvoering en een gevoel van ruimte zoals maar weinig cabrio's kunnen bieden.

Omdat rijden met een cabrio het leukst is in gezelschap, is er comfortabel plaats voor vier personen in de kuipvormige afzonderlijke zetels met geïntegreerde hoofdsteun. De nieuwe materialen van de bekleding en van het interieur zijn hoogwaardig verwerkt.

Het aerodynamische design en het optioneel verkrijgbare innovatieve AIRCAP-systeem zorgen ervoor dat luchtstromingen, die storend zouden kunnen zijn voor de inzittenden, in hoge mate beperkt worden. Het duidelijk verminderde geluidsniveau maakt het voor de voor- en achterpassagiers mogelijk om ook met geopende kap een gesprek te kunnen voeren.

Er waait een frisse wind door het interieur mede dankzij de nieuwe interieur- en contrastkleuren – de nieuwe combinatie van diepzeeblauw met zijdebeige is slechts één voorbeeld uit acht verschillende kleurenwerelden – en de sierelementen in nieuwe geslepen aluminiumlook.

RIJDEN MET OPEN KAP
Met een cabrio rijden in een nieuwe dimensie: de nieuwe E-Klasse Cabrio combineert progressieve vormen, innovatieve techniek en uitstekende rij- en aerodynamische eigenschappen. een unieke combinatie die werkelijkheid is geworden – een fascinerende wagen voor moderne individualisten.

Dankzij een unieke innovatie is het mogelijk: een intelligent systeem dat bestaat uit een winddeflector op het dakframe en een speciaal windscherm tussen de hoofdsteunen op de achterste zitplaatsen, vergroot de stromingsboog over de passagiersruimte. Het optionele windschermsysteem AIRCAP, dat door Mercedes-Benz ontwikkeld werd, zorgt er zo voor dat de rit op alle zitplaatsen rustiger en comfortabeler verloopt. Het reageert op het aantal inzittenden en wordt snelheidsafhankelijk geregeld. De nieuwe E-Klasse Cabrio is een van de meest comfortabele cabrio's. Dankzij uitstekende aerodynamica en het zelf ontwikkelde windschermsysteem ook voor de achterpassagiers, want luchtwervelingen en geluidsniveaus worden hiermee duidelijk verminderd.

Het cabrioseizoen loopt normaal gezien alleen in de zomer. Met de nieuwe E-Klasse Cabrio is dat anders. Terwijl AIRCAP ervoor zorgt dat u niet door de rijwind wordt gestoord, is de hoofdruimteverwarming AIRSCARF verantwoordelijk voor een aangename temperatuur aan hals en hoofd. De als optie verkrijgbare innovatieve hoofdruimteverwarming AIRSCARF legt hiervoor met een druk op een knop lucht als een verwarmende sjaal over de schouders en de hals van de bestuurder en de voorpassagier. En als het zou regenen of toch te koud is, is de volledige elektrische stoffen kap snel gesloten.

Een individueel aangenaam interieurklimaat verhoogt het rijcomfort en de veiligheid door een betere conditie. De temperatuur in de nieuwe E-Klasse Cabrio kan daarom voor twee respectievelijk drie zones individueel worden geregeld. De standaard automatische airconditioning THERMATIC handhaaft de temperatuur automatisch op het afzonderlijk door de bestuurder en de voorpassagier gewenste niveau. Ook een inschakelbare luchtrecirculatie, de ontdooi-opening voor de voorruit en een filter voor fijn stof maken deel uit van dit systeem. Nog meer comfort biedt de als optie verkrijgbare automatische airconditioning THERMOTRONIC.

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top