Showroom

De nieuwe CLA-Klasse

DESIGN - NIETS IS MOOIER DAN KARAKTER.
Een Mercedes die helemaal niet op zoek gaat naar zijn gelijke.
Mercedes-Benz zet met de nieuwe CLA Sportsedan nieuwe maatstaven op het vlak van expressief, avantgardistisch design. Deze Sportsedan wil niet gewoon in de smaak vallen – maar de toeschouwer met elke lijn betoveren.

EXTERIEUR - KLASSIEKE SPORTSEDAN, VERFRISSEND NIEUW GEÏNTERPRETEERD.

De nieuwe CLA heeft klassieke coupé-proporties: een hoge, gespannen boordrand, vlakke glaspartijen en een lange motorkap.

De buitengewoon opvallende lijnen en naar binnen en buiten gewelvde oppervlakken verlenen de nieuwe CLA zijn avantgardistische, sportieve karakter. Typisch voor een coupé zijn de frameloze, of naargelang de uitrusting in chroom of hoogglanzend zwart omlijste, vensters die het voertuig een bijzondere elegantie en waardigheid verlenen.De daklijn vloeit zacht over in de achterzijde, waar de in de bumper geïntegreerde eindpijpen en de opvallende spoiler het geheel op een onweerstaanbare manier afsluiten. Letterlijk een highlight: de kenmerkend vormgegeven achterlichten, naar wens in volledige led-uitvoering.

Passend bij zijn innovatief design is de nieuwe CLA ook in matte lak designo magno polarzilver en andere innovatieve koetswerkkleuren verkrijgbaar. Talrijke uitvoeringen en uitrustingspakketten bieden bovendien talloze mogelijkheden om de nieuwe CLA Coupé te individualiseren en te veredelen.

INTERIEUR - PRACHTIGE DIGITALE WERELD.

De sportieve vormgeving van de buitenkant wordt via een duidelijk horizontale lijnvoering in het interieur voortgezet. De dynamische zijlijn vinden we bijvoorbeeld terug in de deurbekleding.

Het middelpunt van de cockpit wordt gevormd door het vrijstaande 20,3 centimeter grote mediadisplay met innovatieve smartphone-look (afhankelijk van de uitrusting als optie verkrijgbaar).Talrijke bedieningselementen en inzetstukken zijn uitgevoerd in zilverchroom met metaalachtig oppervlak, wat voor een hoogwaardige tactiele ervaring zorgt.De grote sierelementen in aluminium, hout of carbon onderstrepen het premiumkarakter van de nieuwe CLA.

Ook de sportzetels in integraallook zijn erg bijzonder en als kers op de taart is als optie een sfeerverlichting verkrijgbaar, inclusief een selectie van twaalf kleuren.

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top