Showroom

De nieuwe GLC Coupé

SUV EN COUPÉ IN EEN WEERGALOZE COMBINATIE.

In de nieuwe GLC Coupé verbindt de krachtige vorm van een SUV zich met de dynamische vormen van een Coupé.Het resultaat is een voertuig dat vanaf de eerste indruk een belevenis is.Met de vooruitstrevende lijnen van het exterieur die het oog strelen en de binnenruimte waarin de toeschouwer kan genieten van het unieke designconcept.

EXTERIEUR - GECULTIVEERD ATLETISCH.

Blakend van wendbaarheid en uitdrukkingskracht:de sportieve vorm van de nieuwe GLC Coupé maakt een opvallend statement voor design.De brede schouders en de horizontaal georiënteerde achterlichten verlenen het voertuig bijvoorbeeld een zelfbewuste, krachtige uitstraling.

Het diamantrooster met centrale ster en een lamel onderstreept de sportiviteit van de Coupé op het eerste gezicht.Slechts een van vele details waarmee de Coupé een overtuigende indruk maakt, van bij de daklijn over de krachtig vormgegeven achterkant tot de standaard 18 inch (45,7 centimeter) lichtmetalen velgen.

INTERIEUR - DYNAMISCH TOT IN HET KLEINSTE DETAIL.

Wat de nieuwe GLC Coupé aan de buitenkant uitstraalt, trekt hij door in het interieur.Hier vinden we hoogwaardige materialen terug met een fascinerend design en een exclusieve uitrusting.Een sfeer die beantwoordt aan de hoogste eisen op het vlak van individualiteit en uitdrukkingskracht.

De binnenruimte zet nieuwe maatstaven inzake gepercipieerde kwaliteit:de standaard ARTICO zetels en de zacht aanvoelende oppervlakken maken indruk op bestuurder en passagiers.De middenconsole is puristisch-modern uitgevoerd, de zwarte sierelementen overtuigen in pianolak-look en op het dashboard onderstreept het horizontale sierelement in zilverchroom het vooruitstrevende karakter van de nieuwe GLC Coupé.

Design dat pure dynamiek belichaamt, maar daarachter verbergt zich nog veel meer:Ontdek meer ruimte en flexibiliteit dan in om het even welke andere sportcoupé.Als de achterzetels neergeklapt zijn, is de laadruimte tot 1205 liter groot.

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top