Showroom

De nieuwe C-Klasse Cabrio

OPEN RIJDEN - VOOR DE SPANNENDSTE 365 DAGEN VAN HET JAAR

Design en rijdynamiek bekoren het hele jaar door.
De zomer rijdt mee, in elk seizoen. Met het automatische windschermsysteem AIRCAP en de hoofdruimteverwarming AIRSCARF zijn desgewenst de intelligentste Cabrio-features verkrijgbaar. Voor ongeremd openluchtgenot in zo goed als alle weersomstandigheden. Regenwolken in aantocht? De volledig automatische stoffen kap kan geopend of gesloten worden tot een snelheid van 50 km/u.

AIRCAP - MEER COMFORT, MINDER TOCHT

Ook open rijden hebben we op deze manier totaal veranderd:het zogenaamde AIRCAP is een uniek automatisch windscherm dat de tocht voor de bestuurder, de passagier vooraan en zelfs voor de passagiers achterin merkbaar vermindert.

Wanneer de AIRCAP-schakelaar wordt ingeschakeld, wordt een windlamel aan de voorruit opgeklapt en wordt het achter de achterste hoofdsteunen bevestigde windscherm omhoog geschoven. Hierdoor lopen de stromingsbogen over de inzittenden. Zo worden luchtbewegingen en het geluidsniveau aanzienlijk verlaagd.

ER IS GEEN SLECHT WEER. ER IS AIRSCHARF.

De hoofdruimteverwarming AIRSCARF maakt rijden met open dak ook bij lage temperaturen bijzonder aangenaam. De luchtuitlaten in de hoofdsteunen zorgen voor een comfortniveau dat je niet meer zou willen missen.

Aangenaam warme lucht legt zich als een onzichtbare sjaal rond de hals en de nek van de bestuurder en de passagier vooraan.De intensiteit kan in drie stappen ingesteld worden.De uitstroomsnelheid past zich tot op een rijsnelheid van 120 km/u automatisch aan.Zo wordt een optimale warmteverdeling bereikt, afhankelijk van de buitentemperatuur, van de stand van de kap (gesloten of open) en bij een geopende kap onafhankelijk van de rijsnelheid.

DE CABRIO MET HET GELUIDSCOMFORT VAN EEN COUPÉ.

Een hoog rijcomfort zit elke Mercedes in het bloed.Bij een cabrio betekent dat vooral:een akoestiek op het niveau van gesloten voertuigen.

De nieuwe C-Klasse Cabrio is desgewenst uitgerust met een stoffen akoestisch dak, dat uit meerdere, akoestisch werkzame, dempende materialen bestaat.Het geluidsniveau in het interieur wordt tot een minimum beperkt.De kap kan tot een snelheid van 50 km/u volledig automatisch geopend en gesloten worden via een schakelaar op de middenconsole. Het openen duurt slechts ongeveer 20 seconden. De stoffen akoestische kap is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren:zwart, donkerblauw, donkerbruin en donkerrood. De dakhemelbekleding is naargelang de uitrusting uitgevoerd in porselein, kristalgrijs of zwart.

EXTERIEUR - OPWINDEND SPORTIEF. ONTSPANNEN EN STIJLVOL.

De nieuwe C-Klasse Cabrio accelereert meteen: Het diamantrooster is het exclusieve statement voor briljante rijdynamiek. Op de motorkap lopen opvallende designlijnen in één enkele richting: naar voren. Naar de grote luchtinlaten, de fascinerende High Performance led-koplampen en de het opvallende rooster met 1 lamel en de centrale ster die het design volledig maakt.

Bij gesloten kap lijkt de cabrio met vier zitplaatsen op de sportieve coupé: met een opvallende voorkant dankzij het diamantrooster en high-performance led-koplampen, een lange motorkap, een verlaagd onderstel en een adembenemende achterkant met vlakke led-achterlichten. Voor een sportieve afsluiting zorgt de achterbumper, die afhankelijk van de motorversie uitgerust is met een sierelement in chroom of met twee zichtbare eindpijpen. De meerlagige kap met glazen ruit onderstreept het hoogwaardige karakter van het voertuig in gesloten toestand. In geopende toestand wordt de harmonie tussen exterieur en interieur duidelijk. Voor een sportieve afsluiting zorgt de achterbumper, die afhankelijk van de motorversie uitgerust is met een sierelement in chroom of met twee zichtbare eindpijpen.

INTERIEUR - RUIMTE VOOR SPORTIEF-MODERNE LIFESTYLE.

Een interieur als een uitnodiging: instappen, inademen, zich vrij voelen. Sportzetels in integraallook, een lage zitpositie en de pure openluchtbeleving doen de emotionaliteit en de intensiteit met elke kilometer stijgen. Perfect op elkaar afgestemde materialen en kleuren stralen sportieve lifestyle uit.

Enkel een C-Klasse Cabrio kan zo volmaakt en individueel uitgerust worden: zo heeft u de keuze uit zes verschillende zonreflecterende lederen bekledingen in stijlvol afgestemde kleurencombinaties. Bijvoorbeeld in zadelbruin/zwart of in porselein/zwart. Voor een integraal indrukwekkende sfeer zorgen drie verschillende lichtsferen, drie dakhemelbekledingen - porselein, kristalgrijs en zwart - en uitgestrekte sierelementen die rond de inzittenden vloeien. Uitrustingsmogelijkheiden van hoge klasse ronden het interieur af: Head-up-Display met virtueel beeld in het gezichtsveld van de bestuurder, een adembenemend Burmester® Surround-Soundsystem en Mercedes me connect voor online functionaliteiten.

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top