Showroom

De nieuwe S-Klasse Cabriolet

RIJDEN MET OPEN DAK - DOET OPNIEUW VERBAZEN

Hoeveel is vrijheid u waard?
De nieuwe S-Klasse Cabrio bewijst:Alles. Een Mercedes, die autorijden tot onschatbare hoogten tilt. Zo stijlvol, zo luxueus, dat niet alleen de kap, maar ook ogen en hart van de echte autofan opengaan.

GENIET VAN EEN MAXIMALE, HEDENDAAGSE LUXE.

Tijd. Ontspan. Laat alle zorgen los. En geniet van de nieuwe cabrio uit de S-Klasse. Wat de vorm betreft is het mooi gevormde dashboard met grote sierelementen in hout of carbon het meest opvallende hoogtepunt.

Deze elegantie. Deze harmonie. Uiterlijk en innerlijk worden een, versmelten tot een onweerstaanbaar geheel. Onze designers noemen dit “het principe van de zintuiglijke puurheid”. Zij hebben deze grote cabrio een verrassende lichtheid en dynamiek gegeven. Mooier kan de fascinatie om met open dak te rijden niet worden.

De nieuwe cabrio uit de S-Klasse werd gebouwd met manufactuurkwaliteit en vormt het perfecte kader voor het comfort dat u van alle stress bevrijdt en een fascinerende indruk achterlaat. In het interieur fascineert de nieuwe S-Klasse Cabrio met zijn sportief-luxueuze designtaal, mooie materialen en maximale uitstraling. De zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren en materialen en de hoogwaardige bedieningen in echt metaal of chroomlook benadrukken de exclusiviteit van deze wagen.

MISSCHIEN DE CABRIO DIE DE HEMEL HET DICHTST BENADERT.

Wanneer heeft rijden met een open dak ooit zoveel vrijgezet? Zoveel elegantie, zoveel stijl. De nieuwe S-Klasse Cabrio maakt zelfs bij lage temperaturen of stormweer comfortabel en stijlvol rijden met open dak mogelijk. Het optionele windscherm AIRCAP aan de voorruit en achter de hoofdsteunen achteraan vermindert de windstromen binnen aanzienlijk.

In het bijzonder in combinatie met de eveneens naar wens verkrijgbare hoofdruimteverwarming AIRSCARF kunt u ook bij koud weer rijden met een open dak. Daarnaast maakt het optionele Warmte-Comfort-pakket de verwarming van zetels, armsteunen en stuurwiel mogelijk.

De volledig automatische stoffen kap zorgt voor een uniek geluidscomfort en kan worden geopend en gesloten tot aan een snelheid van maximaal 50 km/u. Voor een perfect klimaat en een optimale luchtkwaliteit in elke rijsituatie zorgen de automatische airconditioning THERMOTRONIC met intelligente klimaatregeling en de exclusief voor de nieuwe S-Klasse Cabrio verkrijgbare geur PACIFIC MOOD als onderdeel van het optionele AIR BALANCE-pakket.

ACCELEREERT IN 4,6 SECONDEN.

Bij alle rust en kalmte: de nieuwe S 500 maakt een vermogen op
sportwagenniveau mogelijk. Begeleid door een V8-soundbelevenis, die u niet
zal loslaten. Daarbij zweeft u op een AIRMATIC-chassis met luchtvering en adaptief dempingssysteem. Nog beter kunt u zich onderweg niet ontspannen.

De nieuwe S-Klasse Cabrio biedt een fascinerende rijdynamiek, een toekomstgericht comfort, een hoge efficiëntie en een voorbeeldige veiligheid. Hij is uitgerust met een V8-benzinemotor van 335 kw[1], die inspireert dankzij zijn superieur vermogen en laag verbruik. De innovatieve 9-traps automatische transmissie 9G-TRONIC ondersteunt zowel een dynamische als een zuinige rijmodus.

De nieuwe S-Klasse Cabrio is standaard uitgerust met het semi-actieve luchtveringssysteem AIRMATIC met traploze dempingsregeling. Dit systeem verlegt grenzen op het vlak van afrolcomfort en rijstabiliteit. De bestuurder kan het voertuig naar wens sportief of comfortabel instellen. De vooras met vier scharnierpunten overtuigt met het hoge afrolcomfort en een precieze wielaandrijving. De consequent lichte bouw van de cabrio heeft gewichtsvoordelen.

EXTERIEUR - EEN MOOIE LOOK MET EEN ENORME UITSTRALING.

Niet alleen u, maar ook uw omgeving zullen onmiddellijk in de ban zijn van de nieuwe S-Klasse Cabrio. In alle details van het exclusieve exterieur schuilt een schitterend design.

Een hoogtepunt van de nieuwe S-Klasse Cabrio is de strak aangespannen kap, die de wagen in gesloten toestand het typisch dynamische silhouet van een coupé geeft. Ook achtereen inspireert hij met een harmonische look: de glazen ruit past naadloos in het achteraanzicht. Is de kap open, valt onmiddellijk op dat exterieur en interieur perfect op elkaar zijn afgestemd.

Nog een hoogtepunt is het diamantrooster met Mercedes-ster, die de voorkant domineert met een luxueus uitzicht. Opzij zorgen een laag greenhouse en de naar achter omlaag lopende dropping line voor een sportief-expressieve look. Achteraan benadrukken vlakke achterlichten met ledtechniek de breedte van de cabrio.

Schitterende exterieuronderdelen zoals lichtmetalen velgen en de achterbumper met diffusor maken het voertuig helemaal af. De nieuwe S-Klasse Cabrio met het Intelligent Light System met naar wens verkrijgbare Swarovski-kristallen laat een indruk na. De mooie kristallen creëren een uniek dag- en nachtdesign, dat het verschil maakt.

INTERIEUR - VERTROUW OP JE OGEN. HET LOONT DE MOEITE.

Het interieur moet in niets onderdoen voor de externe verschijning. Er werd consequent ingezet op luxe en exclusiviteit, als een onmiskenbaar aura. Er staat u een sfeer te wachten, die zowel bij een open als een gesloten kap uitnodigt om u te ontspannen.

De nieuwe S-Klasse Cabrio schittert niet alleen aan de buitenkant, maar ook vanbinnen. Gebaseerd op de modernste led-techniek werd een bijzonder lichtconcept ontwikkeld. De sfeerverlichting zorgt met zeven verschillende kleuren en vijf dimzones voor een facetrijk lichtspectrum, dat u makkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften en stemming.

Met de machtige en haptische eenmalige bekledingen in leder, nappaleder of designo nappaleder Exclusive tillen wij het kleuren- en vormenspel op een hoger niveau. Er zijn in totaal zes verschillende interieurkleurconcepten om het interieur in een exclusief jasje te steken, helemaal afgestemd op uw smaak.

Voor een maximaal reiscomfort zorgen de ergonomische en zeer flexibel instelbare lederen zetels, die optioneel ook kunnen worden uitgerust met verwarming of airconditioning. In combinatie met het multifunctionele sportstuurwiel definiëren de zetels het uitgesproken sportieve karakter van het interieur.

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top