Showroom

De nieuwe generatie SL

ROADSTERFEELING - DOET OPNIEUW VERBAZEN.

Het unieke gezicht wekt bij roadsterliefhebbers de mooistee herinneringen op. SL – er zijn nauwelijks andere initialen die voor meer euforie zorgen. Legendarische sportwagentraditie wordt met de allernieuwste chassistechnologie dynamisch naar het heden overgebracht: de nieuwe SL.

ZIJN GESCHIEDENIS WORDT VOORTGESCHREVEN.

Traditie in een sensationele nieuwe interpretatie. Vernieuwingen consequent doordenken. De SL was en is de uiting van een bijzonder sterke drijfveer: de passie van zijn ontwerpers.

Het Panorama-variodak met MAGIC SKY CONTROL combineert het beste van twee werelden: De inschakelbare doorzichtigheid zorgt voor een futuristisch innovatief effect en een aangenamer klimaatcomfort, de lichte constructie van magnesium-kunststof verlaagt het zwaartepunt van het voertuig en maakt de nieuwe SL nog sportiever.

Voor richtinggevende ideeën zoals het LED Intelligent Light System, voor visionaire ideeën zoals Mercedes-Benz Intelligent Drive. En voor het beste tot in het kleinste detail, zoals de nieuwe automatische scheiding van de restkoffer. Alles samen voor meer veiligheid en comfort.

EXTERIEUR - DE PERFECTE LICHAAMSTAAL.

De nieuwe voorkant is een elegante verwijzing naar de "sportwagen van de eeuw". Het steile diamantvormige radiatorrooster in een modern geïnterpreteerd "Panamericana-design" wordt geflankeerd door de vernieuwde dynamische, volledig uit leds bestaande koplampen.

Met een buitengewoon dag- en nachtdesign en zoals u dat van een Mercedes-Benz mag verwachten: met verfijnde en efficiënte technologie. Het LED Intelligent Light System overtuigt met een zeer laag energieverbruik en een lange levensduur.

Maar in de eerste plaats biedt het nog meer zichtbaarheid en veiligheid. Bij het afslaan verhoogt de hoekverlichting de veiligheid op kruispunten door een betere zijwaartse verlichting. De actieve bochtverlichting verhoogt de veiligheid in bochten. En voor een optimaal zicht op gewestwegen en snelwegen passen de dimlichten zich automatisch aan de weers-, licht- en rijomstandigheden aan.

In de grootlichtmodus verspreidt de Adaptive High Beam Assist Plus het licht zo, dat tegenliggers niet worden verblind, maar de rijweg toch altijd optimaal wordt verlicht. De koplampen bieden de bestuurder zo steeds een optimale lichtbreedte.

INTERIEUR - DE MYTHE TOONT ZIJN WARE GELAAT.

Een cultuurlandschap van haar meest sportieve, exclusieve kant: De cockpit van de nieuwe SL charmeert met een uniek gevoel van ruimte en een hoog zitcomfort, en is royaal voorzien van exquise details.

Elegant leder, uitstekend afgewerkte sierelementen en als optie de sfeerverlichting met drie kleuren. Het nieuwe multifunctionele sportstuur ligt perfect in de hand, uw rechter wijsvinger schakelt de aandrijving in, terwijl het vernieuwde combi-instrument de sprong naar een eigen vermogenscategorie aangeeft.

De nieuwe SL ademt de sfeer van een sportwagen uit met een maximale kwaliteitsindruk en minimale voegen. Volledig met schuim opgevulde bovenranden van de deuren en gecacheerde schuimkussens in de armsteunen leveren het bewijs van topkwaliteit. Ook met het ruime plaatsaanbod en het comfortabele gevoel van ruimte bekleedt de nieuwe SL een unieke positie.

Maak uw keuze uit een ruime waaier van materialen, kleuren en het exclusieve designo programma, van elegant nappaleder Exclusive tot minutieus afgewerkte sierelementen van aluminium, hout of carbon. Het nieuwe multifunctionele sportstuur ligt perfect in de hand, uw vingers controleren via de schakelhendels de aandrijving.

Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top