Showroom

Nieuwe CLA Shooting Brake

ROCK. STAR.
Optreden van de nieuwe CLA.
Het doek gaat op voor een show van superlatieven.Met zijn aangescherpte contouren, een nog sportiever lijnenspel, de meest actuele veiligheidsuitrustingen en modernste connectiviteitssystemen staat de nieuwe CLA Shooting Brake klaar om een indrukwekkend statement te maken.Rock. Star.

LIVE ON STAGE

De CLA trekt de schijnwerpers naar zich toe en doet het publiek versteld staan.De nieuw vormgegeven koplampen en het opvallende lamellenrooster benadrukken doen expressieve voorkant nog beter uit de verf komen.De schijnbaar eindeloze daklijn van de nieuwe CLA Shooting Brake verleent hem een buitengewoon karakter, die van de weg een podium maakt.En van de grootstad zijn thuis.

De nieuwe CLA Shooting Brake zorgt voor een extravert rockstar-imago, terwijl u ontspannen in uw zetel zit en door het in optie verkrijgbare grote panoramische schuifdak van de show geniet.De Shooting Brake combineert daarbij vakkundig de sportiviteit van een coupé met het ruimteaanbod van een combi.

De stad slaapt nooit. De talrijke rijhulpsystemen, zoals het actieve remhulpsysteem, het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST en het optionele beschermingssysteem voor inzittenden PRE-SAFE® blijven steeds klaarwakker en houden alle gevaren in het oog.Op die manier geraakt u veilig tot bij het volgende restaurant of bij het volgende evenement of kunt u op een comfortabele manier de volgende bocht nemen.

Opwindend design, fascinerende innovaties, indrukwekkende prestaties.Buitengewoon voor een rockstar : zijn efficiëntie. Dankzij tal van maatregelen, zuinige turbomotoren en een uitstekende aerodynamica voldoet hij op overtuigende wijze aan de strenge Euro 6-emissienorm.

ONDERWEG IN HET VERBONDEN, DIGITALE LEVEN

De nieuwe CLA Shooting Brake maakt een fascinerende verbinding mogelijk tussen bestuurder, voertuig en buitenwereld.Verder bouwend op de nieuwe telematicageneratie biedt Mercedes-Benz onder het koepelbegrip 'Mercedes me connect' een reeks waardevolle services aan, die voor een duidelijke meerwaarde zorgen op het vlak van veiligheid, comfort en tijdswinst.

Innovatieve en geïndividualiseerde mobiliteits-, connectiviteits- en service-oplossingen hebben bij ons een naam.Mercedes me. Hier worden de bestuurder, het voertuig en de persoonlijke levenswereld uitgebreid met elkaar verbonden.

Basisdiensten als het Mercedes-Benz noodoproepsysteem of pechbeheer bieden onmiddellijk hulp.Daarnaast dient het uitrustingselement Remote Online als voorbereiding voor het gebruik van bijkomende – afzonderlijk verkrijgbare – Mercedes me connect-services.Daartoe behoren onder meer geografische voertuigcontrole, deurvergrendeling op afstand en controleren van de voertuigstatus op afstand.

De uitrusting Remote Online is verkrijgbaar als vast bestanddeel van het optionele multimediasysteem COMAND Online.Dit laatste opent voor u de ganse wereld van Mercedes me connect – inclusief browser, navigatie met Live Traffic Information (drie jaar gratis) en talrijke apps.Via de Mercedes-Benz app kunt u bijvoorbeeld vrije parkeerplaatsen zoeken. Dit alles wordt weergegeven in kleur op een 20,3 centimeter groot hogeresolutiescherm.

DESIGN. NIETS IS MOOIER DAN KARAKTER.

Een Mercedes die helemaal niet op zoek gaat naar zijn gelijke.
De nieuwe CLA Shooting Brake maakt indruk door zijn avantgardistische, opzienbarende look.Het Shooting Brake-concept combineert een sportief-progressief design met een gul en flexibel ruimteaanbod.

EXTERIEUR - PROFIEL MET STIJL

Zo uniek voor een auto, zo typisch voor de nieuwe CLA Shooting Brake:de daklijn die vol spanning naar achteren toe loopt en de atletische achterzijde met sterk gewelfde achterklep.

Markante lijnen zorgen in combinatie met licht gewelfde oppervlakken voor unieke, fascinerende lichteffecten.De opvallende schouderspieren en de brede achterbumper geven het voertuig een atletische uitstraling.De sportieve breedte-indruk wordt ondersteund door de naar achteren toe smal uitlopende glasstructuur.Die eindigt in een zacht hellende achterklep met brede achterruit.Voor een karakteristiek nachtdesign zijn de achterlichten bijzonder rijkelijk uitgerust, optioneel zelfs in volledige led-uitvoering.

Optionele uitvoeringen – Urban en AMG Line – en het designpakket Night-pakket, AMG Night-pakket, Exclusive-pakket en AMG Exclusive-pakket bieden daarnaast talrijke mogelijkheden om de nieuwe CLS Shooting Brake te individualiseren en te veredelen.

INTERIEUR - PRACHTIGE DIGITALE WERELD

De sportieve vormgeving van de buitenkant wordt via een duidelijk horizontale lijnvoering in het interieur voortgezet. De dynamische zijlijn vinden we bijvoorbeeld terug in de deurbekleding.

Het middelpunt van de cockpit wordt gevormd door het – afhankelijk van de uitrusting optionele – vrijstaande 20,3 centimeter grote mediadisplay met innovatieve smartphone-look.Talrijke bedieningselementen en inzetstukken zijn uitgevoerd in zilverchroom met metaalachtig oppervlak, wat voor een hoogwaardige tactiele ervaring zorgt.De grote sierelementen in aluminium, hout of carbon onderstrepen het premiumkarakter van de nieuwe CLA.

Ook de sportzetels met integraallook zijn erg bijzonder en als kers op de taart is als optie een sfeerverlichting verkrijgbaar, inclusief een selectie van twaalf kleuren.


Information icon

We're sorry to inform you that this browser is no longer supported by this website. Please upgrade your browser for a better user experience.

More information about the latest browser versions or alternative browsers can be found here:

www.browsehappy.com

Back To Top